Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Kerst in hartje Arnhem

Lekker weg tijdens de feestdagen met het hele gezin? 

Speciaal voor de feestdagen hebben wij voor u een kerstprogramma samengesteld. Van een feestelijke Kerstbrunch tot een all-in Kerstarrangement waarin u heerlijk in de watten wordt gelegd en eropuit gaat in Arnhem. De centrale ligging van ons hotel in Arnhem biedt u een diversiteit aan mogelijkheden om al het moois van Arnhem te ontdekken tijdens de feestdagen!

Kerstarrangement

Met Kerst onbezorgd genieten in het centrum van Arnhem met zijn tweeën of met het hele gezin?

Met het 3-daagse Kerstarrangement kunt u genieten van de comfort van ons hotel en van de mooie omgeving van Arnhem!

Bekijk kerstarrangement

Kerstbrunch & diner

Op zoek naar een gezellige restaurant voor de feestdagen?

In ons restaurant Perron 5 kunt u op Eerste en Tweede Kerstdag genieten van een uitgebreid en luxe kerstbrunch. Daarnaast serveert Perron 5 op Eerste Kerstdag ook 's avonds een feestelijk dinerbuffet. Voor meer informatie en reserveringen verwijzen wij u graag naar de website van ons restaurant

Kerstbrunch & diner

Eindejaarsborrel

De feestdagen komen er weer aan! Een mooie gelegenheid om met collega’s of relaties het jaar feestelijk af te sluiten met een kerst- of nieuwjaarsborrel.

Wij nemen de organisatie graag voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen, de rest regelen wij! Van de hapjes, drankjes en aankleding tot aan het entertainment en een leuke teambuilding activiteit.

Lees meer